in

Zoektocht naar de mol gaat weer van start – Ditjes & Datjes

Molloten kunnen vanaf zaterdag hun lol op. Met de start van het jubileumseizoen van Wie is de mol? op NPO 1 barst het speculeren over de saboteur weer in alle hevigheid los.

Het populaire televisieprogramma, dat haar twintigste seizoen beleeft, wordt voor het tweede jaar op rij gepresenteerd door Rik van de Westelaken. In tegenstelling tot vorig seizoen wist de presentator vanaf het begin van de opnames al wie de mol is. “Dit jaar weet ik alles”, vertelde hij onlangs op NPO Radio 1. “Uiteindelijk is het beter voor mij als presentator omdat ik precies weet hoe het zit, wat er gebeurt en hoe de reacties zijn. Ik kan het beter peilen. Ik sta er zekerder en ik voel me lekkerder als ik weet hoe het in elkaar zit.”

Bang om de mol per ongeluk te verklappen, was hij niet. “De grap is dat ik daar de allereerste keer bang voor was en toen ik halverwege het seizoen doorhad wie het was, maakte het geen verschil. Dus dit jaar wist ik van tevoren hoe het zat en ben ik naar China gevlogen en heb me daar geen enkel moment zorgen over gemaakt.”

Kritiek op landenkeuze

Wie is de mol? groeide de afgelopen jaren uit tot een kijkcijferhit. Meer dan eens trok het programma drie miljoen kijkers. Het negentiende seizoen was gemiddeld de best bekeken reeks ooit. Wekelijks zaten gemiddeld bijna 2,9 miljoen mensen voor de buis voor de streken van de mol.

In aanloop naar het nieuwe seizoen, dat zaterdag om 20.30 uur van start gaat, was er voor het eerst kritiek op de keuze van het land van dit jaar. China als arena voor het spelprogramma viel niet bij iedereen in goede aarde. Zo uitte cabaretier Erik van Muiswinkel op Twitter kritiek op de omroep die opnames maakte in “de meest geavanceerde en genadeloze politiestaat op de planeet”. “Het is geen gewoon land:…Source link Entertainment – Ditjes & Datjes

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments