in

Zin in rust? Hier ga je beter niet op vakantie in 2020 – CERDT

In Barcelona barst het van de toeristen en ook Bali is niet meer zo paradijselijk als vroeger. Reismagazine Fodor’s Travel heeft een lijst gemaakt met populaire bestemmingen, die het slachtoffer zijn geworden van hun eigen succes en waar je in 2020 beter niet naartoe trekt als je zin hebt in rust en ongereptheid.

Barcelona, Spanje

Barcelona lijdt onder het massatoerisme – er is letterlijk geen ruimte meer voor de hordes reizigers die maar blijven komen. “Het is probleem nummer één voor de stad en extra bestrating en busroutes kunnen het niet oplossen. Er is fysiek geen plaats om uit te breiden”, schrijft Forbes. De komst van Airbnb heeft de zaken erger gemaakt voor de lokale bevolking. Omdat mensen voor korte periodes woningen kunnen huren, wordt de huur voor locals hoger. Deze kwesties dragen bij tot een vernietiging van het milieu, afbraak van de gemeenschap en een algemene verslechtering van de leefkwaliteit.

Big Sur, Californië in de Verenigde Staten

Hetzelfde probleem treft de woeste natuurpracht van deze plek. Dat is onder meer te wijten aan het verschijnen van Big Sur in de bekroonde HBO-serie Big…Source link Het Nieuwsblad : Vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote