in

Win | Yo-Kai Watch voor de 3DS – SRSCK.

Mijn broertje is helemaal gek van de game Yo-Kai Watch dus hij wilt er graag over schrijven en ik ga hem helpen! Tijd voor een recensie van Yo-Kai Watch op de 3DS!

Het spel begint met een leuk introductie filmpje. Na gesproken te hebben met wat vriendjes op school ren je naar huis. Dit is waar het avontuur begint… In het verhaal wil je insecten vangen, maar dat pakt heel anders uit. Je vindt, een zogenaamde ‚Yo-Kai’. Je begint met de Yo-Kai ‚Whisper’ – hij legt je uit wat Yo-Kai zijn en hij geeft je tips om met ze bevriend te worden. Yo-kai zijn een soort van geesten en zijn gebaseerd op Japanse legendes en verhalen. De Yo-kai zijn wel een beetje plaaggeesten 🙂 Ze zorgen ervoor dat veel dingen misgaan.

Yo-kai kunnen overal zijn: in de lucht, op de grond, in het water of zelfs in het riool! maar mensen kunnen ze niet zien. Je kunt ze alleen zien met een speciale Yo-Kai Watch. Gelukkig geeft Whisper jou de Yo-kai Watch aan het begin, je kunt hem daarna ook niet meer afdoen. De Yo-Kai Watch is een soort horloge met een lens. Als je door die lens kijkt, kun je Yo-Kai zien.

Yo-kai zijn er dus altijd al geweest maar niemand zag ze ooit. Yo-Kai kunnen wel gewoon hun soortgenoten zien, dus andere Yo-Kai. Er zijn meer dan 200 soorten Yo-kai en elke Yo-kai heeft een eigen uniek talent!!

Het leuke van de game is om nieuwe Yo-kai te ontdekken en met ze bevriend te raken. Je krijgt dan een Yo-kai medal en die kun je dan weer bewaren. Door te vechten…
Source link Games – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote