in

Win | De allertofste knuffel ever – SRSCK.

Deze week vieren wij het 5-jarig bestaan van Srsck met elke dag een leuke winactie. Alle acties lopen door tot en met vrijdag. Na de superchille hangmat en het inspirerende LEGO boek moesten we wel met iets heel cools komen, toch?! Zie hier de give-away van vandaag: de allerallerallertofste knuffel ever, Karl Lagerfeld!

Karl is gemaakt van 100% biologisch katoen en is één van de superleuke creaties van My name is Simone. In dezelfde serie hebben ze bij Knuffels à la carte ook een David Bowie, Jean-Paul Gaultier, Blondie, Sonia Rykel en Michael Jackson. De een is nog leuker dan de ander!

Ik schreef al eens over de online shop Knuffels à la carte en ik ben inmiddels, drie jaar later, nog steeds enthousiast. Ik vind dat ze zo’n origineel assortiment hebben, van broccoli tot wasbeertjes, struisvogels, schorpioenen, celebs en nijlpaarden. Je vindt er de gekste knuffels in verschillende stijlen en materialen.

Je merkt gewoon dat het een persoonlijk bedrijf is, dat er iemand achter zit met passie voor de winkel. Het is toch heel anders zo’n persoonlijke benadering dan die van een anoniem bedrijf zoals Bol of de Hema. Behalve knuffels vind je er ook lifestyle producten zoals kussens en vloerkleden. Ik zou zeggen: hup hup naar de webshop 🙂

winactie

Winactie

Helaas is deze winactie verlopen! De winnaar heeft een e-mail ontvangen.

Let op, grote en kleine fashionista’s! Wij mogen in samenwerking met Knuffels à la carte 1 Karl Lagerfeld knuffel…
Source link Spelen – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote