in

Wie is DanTDM van TheDiamondMinecart – SRSCK.

Krumlov (9) heeft al een paar maanden een heus idool: DanTDM. Het is de hele dag door Dan dit en Dan dat hier in huis maar ik had eigenlijk geen idee wie Dan was. Zangeres en zangeressen, acteurs en actrices, ja hoor, die ken ik maar DanTDM, nee, daar had ik nooit van gehoord totdat Krumlov erover begon. Hij is een YouTuber en niet zomaar een, nee, DanTDM heeft meer dan 11 miljoen volgers. 11 miljoen!!! Like, meen je dat, 11 miljoen?!!!

DanTDM heet eigenlijk Daniel Middleton en is een Britse YouTuber van 24 jaar oud. Terwijl hij op de universiteit zat, in 2010, begon hij een YouTube account over Pokemon onder de naam PokemanDanLv45. Pas twee jaar later, in 2012, startte hij het YouTube account waar hij zo ‘groot’ mee werd: TheDiamondMinecart. Dit kanaal pakte hij dan ook wel meteen veel professioneler aan. Ervaring is de beste leermeester zullen we maar zeggen! TheDiamondMinecart draait voornamelijk om Minecraft maar niet uitsluitend, Dan bespreekt er ook andere games op.

Hieronder zie je 1 van de eerste films op zijn Pokemon kanaal. Als je deze dan vergelijkt met de films die hij nu maakt….echt een wereld van verschil! Wel mooi om te zien vind ik. Dat je met een beetje ervaring en een beetje doorzettingsvermogen zo ver kunt komen.

In dit oud filmpje hoor je trouwens dat hij die kaarten uitpakt met zijn vriendinnetje Jemma. Inmiddels is hij alweer drie jaar met deze dame getrouwd 🙂 Zij heeft overigens ook een YouTube account:…
Source link Games – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote