in

Werkkleding bedrukken of borduren?  

Geen enkel goedlopend bedrijf zou de kans voorbij laten gaan om zich op een onderscheidende en, wat het belangrijkste is, overtuigende manier te profileren. Tegenwoordig wordt branding gezien als een krachtige marketingstrategie die de manier waarop klanten het bedrijf zien aanzienlijk kan verbeteren en die concurrenten kan herinneren aan het belang van het bedrijf. Je bedrijf zal zich onderscheiden van de concurrentie door gebruik te maken van ongewoon borduurwerk op petten, kleding, of vette woorden als logo’s. 

Bedrukken 

Voor marketing- of reclamedoeleinden wordt vaak de voorkeur gegeven aan het gebruik van drukwerk. Dit is zo omdat het minder duur is en gedetailleerde kunstwerken beter aankan dan naaldwerk. 

Mooie afdrukken van grotere ontwerpen zijn mogelijk, en drukwerk is beter bestand tegen levendige kleuren. Omdat bedrukkingen vaak veel meer slijtage kunnen verdragen dan borduurwerk, wordt het vaak gebruikt in reclame. 

T-shirt bedrukken werkt goed voor afbeeldingen. Een vakkundig gedrukt logo op een gekleed overhemd is stijlvol en verzorgd. Sommige mensen geven de voorkeur aan bedrukking boven borduurwerk op T-shirts met een laag gsm-gehalte, omdat bij de laatste het doek kan gaan trekken. Kleding met opdruk wordt vaak in bulk gekocht en is vrij betaalbaar. Voor complexe of met de hand getekende afbeeldingen is bedrukken een betere optie dan stikken. 

Borduren 

Logo’s borduren op zwaardere stoffen, zoals poloshirts of sweaters, werkt beter. Kleding borduren is duurzaam en robuust. Borduurwerk kan meer kosten dan traditioneel drukwerk, maar omdat het zo duurzaam is, is het kosteneffectieve. Voor grotere ontwerpen zouden wij drukwerk adviseren boven borduurwerk. Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle ontwerpen goed werken voor borduurwerk. Voor het beste effect, blijf weg van sterke kleurverloop en een te grote afhankelijkheid van complexe kleurenschema’s. 

Prijs verschil tussen borduren en bedrukken 

De hoeveelheid bedrukte kleding, het patroon, het aantal steken en het aantal kleuren zijn allemaal van invloed op de prijsstelling. 

Het aantal steken dat bij borduren wordt gebruikt en het aantal kleuren dat bij zeefdrukken wordt gebruikt, zijn de duurste onderdelen. Borduurwerk kost vaak meer dan het vervangingsmiddel, maar het is van hogere kwaliteit en heeft een langere levensduur. 

Werkkleding Borduren of bedrukken? 

Voor delicate stoffen en kleine ontwerpen is borduurwerk de beste optie. Bedrukken daarentegen is meer geschikt voor ingewikkelde motieven en delicate stoffen. Maar bedrukken veroudert sneller. 

Als je borduurwerk wilt dat onderscheidend is, van goede kwaliteit is en jaren meegaat, kies dan voor deze optie. Als je iets wilt met grote afbeeldingen die misschien niet eeuwig blijven, dan is bedrukken je beste keuze. 

What do you think?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

GIPHY App Key not set. Please check settings