in

Weeën opwekken? 5 manieren op de bevalling te laten beginnen.

Zwanger zijn is leuk en spannend, maar zo tegen het einde van de zwangerschap zijn de meeste vrouwen hun dikke buik wel beu. En wil je niets liever dan je baby eindelijk in je armen houden. Van deze vijf manieren wordt beweerd dat ze weeën opwekken. Het proberen waard?

Vooropgesteld dat je baby pas komt als hij er klaar voor is, kun je het proces misschien wat versnellen door huis- tuin- en keukenmiddeltjes toe te passen.  Het verricht geen wonderen, maar zou je alleen net het allerlaatste duwtje in de rug kunnen geven. Overleg voordat je iets probeert wel altijd eerst met je verloskundige of gynaecoloog.

Eten

Uit grootmoederstijd komt het gerucht dat je het hart van een rijpe ananas moet eten om de weeën op gang te krijgen. Hierin zit het stofje kinine dat je lichaam aanspoort te bevallen. Datzelfde stofje zou in de frisdranken tonic of bitterlemon zitten. Maak deze drankjes dus tot je favoriet als je die dikke buik zat bent. Verder zou scherpe dingen eten ook helpen. Wel alles in mate graag, dus geen liters tonic of borden Spaanse pepers. Maar dat was je waarschijnlijk toch niet van plan.

Bewegen

Breng de bevalling op gang door lekker veel te bewegen. Als je er de fut nog voor hebt, loop dat die trap nog een keer omhoog. Of loop een extra rondje door het huis. De beweging werkt wee-stimulerend en de zwaartekracht zou de rest moeten doen. Verder zou je nog bij iemand achterop de fiets kunnen springen en hem over een hobbelige…


Source link Mamaenzo

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments