in

Wat zijn Tsum Tsum knuffels?.

Wat is een Tsum Tsum? Ja hoor, ik word echt oud, ik kan al die hypes niet meer bijbenen! Ik was met de kids in Disneyland Parijs een paar dagen geleden toen ze opeens in koor zoiets riepen als: “oēeeeéh Tsuuuuuuuum Tsuuuuuuuuums. Aaaaah jaaa?! Eeeecht. Te gek! Tsum Tsuuuuuuuums. Mogen we Tsuuuuuum Tsuuuuums?”. Een soort van drie tegen één kwestie.

Tsum Tsum gekte in Disneyland Parijs

Het bleken zachte knuffeltjes te zijn die een soort kruising zijn tussen een hamster en een Disney personage maar dan een tikkeltje schattiger en met een enorm hoog aaibaarheidsfactor. Ze komen in drie maten: mini, gemiddeld en groot. Ja zo simpel kan het zijn 🙂

Er was eens een app

Het verhaal van de Tsum Tsums begint in een land hier ver vandaan (genaamd Japan) heel heel lang geleden (erm..in 2013) toen er een app bedacht werd met deze rare beestjes in de hoofdrol, ‘LINE: Disney Tsum Tsum’. Het is een spel waarbij die Disney poppetjes op elkaar gestapeld worden. Een soort van moderne Disney Tetris iets.

De Tsum Tsum app maakte al gauw furore in Japan…en erbuiten! Al snel doken de Tsum Tsums ook in knuffelvorm op. Zomer 2014 werden ze ook in de VS verkocht en diezelfde zomer verschenen ze in de schappen van Disneyland Parijs. Allemaal schattige Tsum Tsums stapelen. Tsum Tsum betekent in het Japans….bloemkool! Nee hoor, niets geen exotische bloemkool, het betekent domweg stapel stapel.

Tsum-Tsum-App
De app waar het mee begon

Verzamelwoede nog aan toe

Deze beestjes werken…
Source link Spelen – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote