in

Wat te doen tijdens een vakantie in Dubai? | Lifestyle Rubriek

6 Tips voor bezienswaardigheden in Dubai

Hoewel veel mensen Dubai enkel bezoeken omdat ze er een overstap hebben tijdens een verre vliegreis, is de stad ook zeker een reis op zich waard. Er is namelijk ontzettend veel te zien en te doen! Natuurlijk staat Dubai bekend als een chique bestemming en is het een paradijs voor mensen die zich graag onderdompelen in luxe, maar ook wanneer je wat meer op je budget wilt letten heb je in deze stad genoeg mogelijkheden. Reis jij binnenkort af naar Dubai en vraag je je af wat er op je to-do lijst moet staan? Wij geven je een paar leuke tips.

Stijg naar ongekende hoogtes in de Burj Khalifa

Burj Kahlifa

De Burj Khalifa is met een hoogte van 828 meter (en 163 verdiepingen) het hoogste gebouw ter wereld. Deze toren vanaf de grond zien is al indrukwekkend, maar je kunt als toerist ook één van de observatieplatformen bezoeken: At the Top, Burj Kalifa (verdieping 124) en het aanzienlijk duurdere At The Top, Burj Khalifa SKY (verdieping 148).

Tip: bespaar flink wat geld door je toegangskaartje van tevoren online te kopen.

Vergaap je aan luxe spullen in de Dubai Mall

Niet alleen het hoogste gebouw, maar ook het grootste winkelcentrum ter wereld staat in Dubai: de Dubai Mall. Naast onder andere een indoor pretpark, een aquarium, een megabioscoop en allerlei restaurants, vind je in deze mall zo’n 1200 winkels. Gouden en zilveren sieraden koop je in de Gold Souk, waar meer dan 200 juweliers hun waar aanbieden. En een Rolex horloge kun je natuurlijk gewoon via internet bestellen, maar de koopervaring is toch net even anders wanneer je je in de grootste Rolex winkel ter wereld bevindt.

Kom in winterse sferen op de skipiste of ijsbaan

Nee, Dubai is bepaald…Source link Reizen – Lifestyle Rubriek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote