in

Verpleegster slaat alarm over nieuw soort griep symptomen welke meeste ouders nognooit hebben gezien.

Het is weer die tijd van het jaar waarin we allemaal een afspraak moeten maken om onze griepprik te halen, als we dat nog niet gedaan hebben.

Ouders zijn deze tijd van het jaar extra alert en moeten op hun hoede zijn voor zaken als koorts en loopneus bij hun kleintjes. Maar voor een moeder en verpleegster uit Nebraska ontwikkelde haar zoon een symptoom dat ze nooit zou hebben geassocieerd met griep en het is iets dat we allemaal moeten lezen.
 
Brodi Willard maakte zich zorgen toen haar zoon netelroos kreeg, maar nadat ze hem naar de dokter had gebracht, kon ze niet geloven waarvoor hij werd gediagnosticeerd. Ze nam onmiddellijk Facebook om anderen te waarschuwen en we zijn erg blij dat ze dat deed!

“Lees en deel het alsjeblieft,” schreef Brodi op Facebook. “Mijn zoon kwam thuis van school met netelroos. Elke keer als hij zou krabben, zou er meer verschijnen. We probeerden zijn kleren te verschonen en hem een ​​bad te geven, maar niets hielp. Ik heb zijn kinderarts gebeld. Ze zeiden dat ze diezelfde dag met twee kinderen in de praktijk hadden en POSITIEF VOOR INFLUENZA waren. ‘

PLEASE READ AND SHARE: My son came home from school with hives. Every time he would scratch, more would appear. We tried…

Geplaatst door Brodi Willard op Vrijdag 26 januari 2018

De bezorgde moeder zei dat toen ze haar zoon meenam naar zijn kinderarts, hij de diagnose influenza B kreeg, wat ze het niet kon geloven.

“Hij heeft GEEN symptomen gehad”, schreef ze in haar post….
Source link Gezondheid – Lekkerleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote