in

Uitdelen op school: Top 10 leukste traktaties – SRSCK.

Het schooljaar is nog niet zolang begonnen en ik heb alweer lolly’s, snoepjes, spekkies, mini Twixjes en heel veel cupcakes voorbij zien komen. Nu ben ik echt de beroerdste niet wat zoetigheid betreft maar voor traktaties op school vind ik het minder geslaagd omdat er altijd wel iemand jarig is.

Volgens mij heeft elke basisschool wel ergens in het schoolboekje staan dat verjaardagstraktaties bij voorkeur gezond moeten zijn maar er wordt bij lange na niet op alle scholen aan gehouden. Op de vorige school van mijn liefjes was het echt heel erg, het leek soms wel een wedstrijd “elkaar overtreffen qua hoeveelheid zoete troep”. Soms heb je een traktatie waarbij iets gezonds wordt gecombineerd met iets zoets, zoals fruitspiesjes met een spekkie erbij, dan is iedereen blij volgens mij, niet teveel van het een, niet teveel van het ander…oftewel ik moet in dit geval toegeven aan de uitdrukking waar ik een gigantische pesthekel aan heb: “alles met mate”….

Een week of twee terug werd bij mijn zoontje een gezonde traktatie uitgedeeld, heel mooi ingepakte snoeptomaatjes, komkommer en paprika. Mijn zoontje gaf mij die traktatie met een teleurgestelde blik. “Maak je het niet open?” – “Nee, saai”. Ik heb internet afgestruind op zoek naar iets spannends én gezonds om uit de delen en kwam behoorlijk veel moois tegen. Ik zou zeggen, laat je inspireren door mijn top 10.

Toverstof rietjes

(c) Love and Olive Oil

Laten we maar met de allerspannendste…
Source link Traktaties – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote