in

Uitdelen op school: Top 10 griezelige Halloween traktaties – SRSCK.

Als je kind in oktober jarig is, is het leuk om een griezelige Halloween draai te geven bij het uitdelen op school. Wij hebben het web afgestruind naar leuke Halloween traktaties en, ook al staan de Amerikaanse uitdeel-moeders voorop, griezelige traktaties winnen in Nederland langzaam maar zeker terrein.

Creepy spiesjes

(c) She Knows

Zoals jullie al weten ben ik een spiesjes fan omdat het snelle makkelijke en veelzijdige traktaties zijn. Deze spiesjes met meloen, kiwi en marshmallows vind ik dan ook superleuk. Stap voor stap uitleg kun je vinden op She Knows. Je kunt de ideeën ook afzonderlijk gebruiken, alleen een Frankenstein kiwi op een stokje bijv.

Spinnetjes eieren

(c) The Peach Kitchen
(c) The Peach Kitchen

Ik vind hartige traktaties altijd een beetje tricky. Kinderen zijn namelijk vaak teleurgesteld als er iets hartigs uit het mandje tevoorschijn komt. Met deze spinnetjes krijg je dat probleem vast en zeker niet. Ze zijn toch ontzettend gaaf? Ik vond ze bij The Peach Kitchen. Ze heeft ook een heel ranzig uitziend Halloween knakworstjes-recept op de site voor de liefhebber (zoek op swamp pesto with severed fingers). Misschien leuk voor oudere tieners maar iets te freakt voor kinderen vond ik 🙂

Hotdog mummies

(c) Lekker en simpel
(c) Lekker en simpel

Er zijn talloze varianten op de mummie hotdogs maar deze vond ik toch wel de leukste omdat de mummies armpjes en beentjes hebben! Via Lekker en Simpel.

Gevulde pompoen

(c) Chocolate Covered Katie
(c) Chocolate Covered Katie

Dit is eigenlijk een hele eenvoudige traktatie…
Source link Traktaties – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote