in

Uitdelen op school: 10 leukste Babybel traktaties – SRSCK.

Ik ben een Babybel fan! De lezers die mij volgen weten dat ik voor mijn kinderen altijd op zoek ben naar leuke traktaties maar wel traktaties die snel/makkelijk te maken zijn. Aangezien ik alleen ben met mijn drie kinderen en daarnaast werk kan ik nou eenmaal, hoe graag ik het ook zou willen, geen uren in de keuken staan. En Babybel biedt uitkomst! 🙂

De meeste kinderen vinden Babybel lekker en je kunt er geweldig mee prutsen 🙂 Ik heb online tien coole Babybel traktaties gevonden. Leuk zijn ze, toch?

PokéBallen

Pokeball traktatie (c) Cute Food for kids

Mijn kleinste man zit in zijn Pokemon bui. Alles draait om Pokemon momenteel. Was ik net gewend aan de Skylanders 🙂 Deze Pokemon Babybel trakaties zijn echt makkelijk te maken. Stap voor stap uitleg kun je lezen op Cute Food for kids.

Vrolijke gezichtjes

Babybel traktatie
Babybel poppetjes (c) 100layercakelet

Deze poppetjes zijn superleuk om samen met je kinderen te maken! Lekker kappertje spelen! Je kunt er alle kanten mee op. Ik vond deze leukerds bij 100LayerCake-Let.

Angstaanjagende oogjes

Enge traktatie (c)
Enge traktatie (c) Kids Kubby

Met Halloween voor de deur zijn deze natuurlijk geinig maar ook gewoon zomaar voor een stoere traktatie in groep 8. Het is ook qua smaak een prima combi moet ik zeggen. Hoe je de creepy Babybel ogen maakt kun je zien op Kids Kubby.

Appeltjes

gezonde traktatie
Dubbel-gezonde traktatie (c) Fun and Food

Is het fruit? Is het kaas? Nee, het is een Babybel-appeeeeeeel!! De dame van Fun And Food is een soort van…
Source link Traktaties – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote