in

Top 15 Inspiratie voor het kerstdiner op school – SRSCK.

Doen ze bij jullie op school ook aan kerstdiners? De kids vinden het altijd wel leuk zo, hun netste kleding aan, en dan aan de feestelijke hapjes. Bij ons hangen ze van die papieren kerstballen aan de deur met een gerecht erop en de ouders kunnen dan de ‘kerstbal’ uitkiezen die voor hun het meest geschikt is.

Vrolijke kerstgerechten (c) Midstate Mills

Dit jaar wilde de kleine man graag fruitspiesjes maken en de grote kleine man mini pizza’s. Die mini pizza’s moesten gistermiddag opeens kipnuggets worden van de klassenmoeder want er was niet genoeg vlees. Ik baalde als een stekker omdat ik net alles gekocht had voor de pizza’s (dat wordt een maand lang pizza eten nu haha). Grote kleine man baalde ook want hij had zich verheugd op feestelijke mini pizza’s en hij vond kipnuggets niet feestelijk.

Aangezien de kleine man van zijn fruitspiesjes kerstmannen of kerstklokken wilt maken (eh ja ik citeer ook maar :)) en grote kleine man van de kipnuggets toch iets feestelijks wilt maken ging ik op zoek naar inspiratie en…ik vond tien superleuke en lekkere kersthapjes voor een kerstdiner op school (en natuurlijk zijn ze niet alleen geschikt voor het kerstdiner op school maar kun je ze ook maken voor kerstavond bijvoorbeeld).

Pita kerstbomen

(c) Betty
Guacamole kerstbomen (c) Betty Crocker

Deze kerstboompjes zijn heel makkelijk te maken en zien er super feestelijk uit. In het recept op de Betty Crocker site worden rode paprika’s gebruikt maar ik zou zelf…
Source link Traktaties – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote