in

Top 100 Beste valentijnscadeaus voor de vrouw – Overzicht en ranglijst.

Weetje niet wat je voor je vrouw moet halen of wat leuks moet doen? hier is de top 100 beste valentijnscadeaus. waar je vrouw heel gelukkig mee kan maken. Maak je vrouw blij!

 

Heerlijk relaxen op dé wellnessboot met overnachting!

Laat u verwennen op een super-de-luxe wellnessboot! Vervolgens overnacht u in het Hampshire Hotel Fitland – Mill “Dormylle” en kunt u de volgende dag ook nog gebruik maken van alle faciliteiten van de wellnessboot. Geniet van de diverse opgietingen op deze ware blikvanger!

€ 149,00
voor 2 personen

 

Brunchen in een grot!

In het oudste stukje Nederland, ligt het eeuwenoude grottenstelsel van Geulhem. Heerlijk verwarmd, geheel in sfeer aangekleed met een gezellig brandende open haard en met meer dan 400 fonkelende kaarsen. Hier staat een super-de-luxe 5-gangen brunch voor u klaar.

€ 70,00
voor 2 personen

 

Spookwandeling in Amsterdam

Tijdens deze spannende wandeling door de oude binnenstad van Amsterdam krijgt u, van een professionele verhalenverteller, allerlei verhalen over spoken, geesten, heksen en demonen te horen. Een historische en originele wandeling door Amsterdam.

€ 15,00

 

Gezellige middag zilveren ring maken!

In één middag gaat u onder vakkundige begeleiding van de edelsmid, met ruim 38 jaar ervaring, een zilveren ring maken. In het atelier heeft iedereen een eigen complete werkplek. Als u geen idee of inspiratie heeft, dan kunt u gebruik maken van voorbeelden in het atelier.

€ 59,95
p.p.

 

Luxe overnachting met kasteelbezoek!

Geniet heerlijk met z’n tweeën van een overnachting in een luxe design-kamer met jacuzzi bad. Het hotel ligt prachtig aan het water met een mooi uitzicht. Na een rustgevende nacht kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en een bezoek aan Kasteel Gravensteen.

€ 227,00

 

Bezoek aan een kamelenmelkerij!

Bezoek nu de enige kamelenmelkerij in Europa! Door middel van een presentatie en een rondleiding leert u meer over de kameel en de melkerij. Bekijken,…
Source link Sexy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote