in

Top 100 Beste valentijnscadeaus voor de man – Overzicht en ranglijst.

Weetje niet wat je voor je man moet halen of wat leuks moet doen? hier is de top 100 beste valentijnscadeaus.
Waar je man heel gelukkig mee kan maken. Maak je man blij

 

 

Zelf een racewagen besturen op Zandvoort!

Circuit Park Zandvoort Incentives by Michael Bleekemolen biedt autosportliefhebbers de unieke kans om zelf met een racewagen over het circuit van Zandvoort te rijden! U bent welkom in het weekend of op door-de-weekse dagen!

€ 285,00
p.p.

 

Maak uw eigen whisky!

Leer nu uw eigen whisky te maken bij een distilleerderij. Onder leiding van een professionele distilleerder en uiteraard onder het genot van een whisky leert u hoe whisky gemaakt wordt en creëert u uw eigen whisky met extracten of eikenhout. Dit zal iedere whiskyliefhebber heerlijk vinden!

€ 40,00
p.p.

 

Stuntman voor 1 dag!

Ervaren stuntmensen maken je wegwijs in de bijzondere wereld van stunts en special effects bij film- en televisieproducties. Leer een filmgevecht, door de lucht “vliegen” of word geschept door een auto! Spannend? Ja zeker! Gevaarlijk? Zeker niet!

€ 79,00
p.p.

 

Spookwandeling in Amsterdam

Tijdens deze spannende wandeling door de oude binnenstad van Amsterdam krijgt u, van een professionele verhalenverteller, allerlei verhalen over spoken, geesten, heksen en demonen te horen. Een historische en originele wandeling door Amsterdam.

€ 15,00
p.p.

 

Moonlight Uilen Workshop!

Mysterieuze herfst- en winteravonden; het wordt eerder donker en de natuur gaat slapen. De uilen hebben het rijk alleen.Tijdens deze workshop wordt u door ervaren valkeniers begeleid in de omgang met verschillende soorten uilen. Hoogtepunt van de avond: u gaat zelf met de uilen vliegen!

€ 50,00
p.p.

 

 

De nieuwste sensatie: flyboarden!

Wat hebben Lieke van Lexmond en Marco Borsato gemeen? Ze hebben alle twee het spectaculaire flyboarden beleefd! Ga ook de uitdaging aan en beleef de sensatie van het vliegen over het water! U wordt te allen tijde begeleid door een professional. Een…
Source link Sexy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote