in

Top 100 Apple Watch functies – apps – mogelijkheden – Overzicht en ranglijst.

De top 100 Apple Watch  met alle specificaties, functies , apps , mogelijkheden en meer. Wat kan de Apple Watch allemaal? Wat doet de Apple Watch ? Hoe werkt de Apple Watch ? Wat zijn de beste apps voor de Apple Watch? Oftewel het Apple Horloge. Is deze Gadget echt cool? Hieronder een overzicht met de top 10 functies van de Apple Watch, de top 10 beste apps voor de Apple Watch,

1. Bellen met de Apple Watch

Bellen en gebeld worden op je horloge? Ja, toch wel de nummer 1 functie. Ja, de tijd lezen …. die komt ook nog.  Maar bellen en gebeld wor kan met de Apple Watch. Bekijk het filmpje: beantwoord inkomende gesprekken en zoek naar je vrienden in de telefoonlijst en bel ze. Of geef gewoon met de Nederlandse Siri een spraakcomando en je vrienden worden voor je gebeld….

2. Berichten ontvangen en versturen

Je kunt je iPhone gewoon in je zak of tas laten. Berichten (imessages/sms) komen op je Apple Watch binnen en je kunt ze zelfs beantwoorden (via het scherm).

3. Horloge 300x

Je kan je Apple watch ook helemaal personaliseren. Een mooie uiterlijk, wallpaper, de wijzers zijn allemaal in te richten. Met de Apple Watch heb je zo’n 300x verschillende stijlen horloges in 1x.

4. Digital Touch communicatie

De Digital Touch-feature met je beste vrienden. Apple Watch maakt een overzicht van je beste vrienden in een overzicht welke je met 1x druk een berichtje kunt sturen, een foto of een gesproken bericht (walki talki idee). Er zijn ook diverse instelling mogelijk per vriend: bijvoorbeeld een

5. Spraakcomandos geven via Siri

Net als op de andere devices van Apple is ook Siri beschikbaar op de Apple Watch. Via je smartwatch geef je opdrachten: zoek op internet, bel oma, open agenda etc. Heel cool.

6. Navigeren met Maps

Navigeren met Maps via je Apple Watch. Dus een TomTom op je pols. Hij geeft aanwijzingen voor de route zoals op je iphone.

7. Afstandsbediening

De Apple Watch werkt ook als afstandsbediening voor de muziek op je iPhone, voor…
Source link Apps and games

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote