in

Top 10: leukste traktaties en cadeaus voor de juf en meester – SRSCK.

Een leuke traktatie om uit te delen op school is elk jaar weer een hoofdbreker, vooral voor de juffen en meesters want wat doe je? Geef je de leerkrachten dezelfde traktatie als de kinderen of krijgen ze een aparte behandeling? Op de oude school van mijn kids kregen de leerkrachten vaak chocolade terwijl de kindjes gezonde spiesjes kregen. Dat vond ik dan toch een beetje scheef….

En dat is dan nog de traktatie, je hebt natuurlijk ook de cadeaus voor de leerkrachten aan het einde van het jaar of als ze jarig zijn…Wij hebben een beetje rondgeneusd op internet en dit is het geworden, onze top tien leukste traktaties en cadeaus voor de juf en meester.

Liefde gaat door de maag

Een nieuw recept (c) Giggles Galore

Dit kookpakketje dat ik op Giggles Galore vond is erg leuk als cadeau voor de juf en/of meester, mét lievelingsrecept van je kindje (en dan het liefst ook geschreven door je kind!) maar voor een traktatie is het wel erg veel van het goede. Ik vond ook bij Ditverzinjeniet.nl leuke en goedkope keukenspulletjes onder de 5 euro, die je leuk kunt combineren met een recept (bijvoorbeeld de pauw cocktailprikkers hieronder)

cadeau juf
Cocktailprikkers (c) Ditverzinjeniet

Je zou voor een traktatie wel bijvoorbeeld alleen een houten lepel met het recept kunnen doen en leuk inpakken. Of een pak spaghetti met het favoriete pasta recept van je kind en een mooi lintje erom heen! Met zo’n kookpakket als uitgangspunt kun je eigenlijk alle kanten op!

Een groene traktatie

Een groene traktatie (c) Effie Maakt
Een…
Source link Traktaties – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote