in

Top 10 Kindvriendelijke Hondenrassen – Alletop10lijstjes.

Geen enkel gezin is compleet zonder een huisdier. Wanneer je een hond in huis wilt halen, moet je wel zeker weten dat deze goed overweg kan met kinderen. In principe kun je iedere hond dit leren, mits je goed socialiseert vanaf het eerste moment! Er zijn echter kinderen die eerder aangeraden worden bij kinderen dan andere, dit heeft te maken met hun zachtaardig karakter, maar ook met hoe sterk deze honden zijn. Een Engelse bulldog kan, mocht het toch een keer fout gaan, bijvoorbeeld minder schade aanrichten dan een rottweiler. Dus nogmaals, socialisatie van je pup met kinderen is het belangrijkste, dat gezegd hebbende staan de volgende tien hondenrassen bekend als kindvriendelijk.

10. Boxer

De boxer staat bekend als een hondensoort die lekker wild en onstuimig is, maar die ook ontzettend trouw is aan zijn baasjes. Deze honden zijn dus goed in het beschermen van je huishouden en zijn vrij dominant tegenover andere honden. Voor kinderen zijn deze dieren wel ontzettend lief en zorgzaam. Doordat een boxer veel energie heeft, is deze hond de perfecte match met kinderen die graag rondrennen in de tuin. Samen kunnen ze hun energie goed kwijt tijdens het spelen. Houd er rekening mee dat Boxers wel flink kunnen kwijlen.

9. Cavelier King Charles

Cavelier king charles

Een Cavelier King Charles hond herken je aan zijn kleine postuur en lange haren. Deze hondjes hebben lange hangoren en een sierlijke staart waar ook lange haren op groeien. Het zijn perfecte gezelschanshondjes, aangezien ze het liefste bij hun…
Source link Dieren – Alletop10lijstjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote