in

Top 10 babynamen geïnspireerd door liedjes.

Ik houd van muziek en bij voornamen koppel ik ze vaak aan een liedje. Je hebt bijvoorbeeld liedjes over een persoon waarbij diegene gemeen, stom of naar wordt afgeschilderd. Zo’n voornaam zou ik mijn kind dan niet zo snel geven.

Ik kon het niet op Youtube vinden maar je had bijvoorbeeld een liedje van Jiskefet genaamd Babette, daar moet ik altijd aan denken wanneer ik een Babette ontmoet. Of je hebt juist van die liedjes waarbij iemand wordt beschreven als helemaal geweldig – dat is dan weer leuk voor je kind.

Angie

Lena

Roxanne

Maxwell 

Ben

Alison

Alfie

Jolene (haha dat pakje van Dolly Parton!!)…

https://www.youtube.com/watch?v=b9re90HG2dw

Lucy 

Eileen

Layla

https://www.youtube.com/watch?v=ZtxO1gwbHPQ

Een naam kiezen voor je eigen kids

Van mijn drie kinderen zit er 1, Zoonlief, in de top 20. Krumlov zit op plaats 1884 (slechts 4 keer gegeven in 2014!) en Dochterlief op plaats 1478 (6 keer in 2014). Je kunt dat per voornaam bekijken op de site van de SVB als je dat leuk vindt.

Wij hebben toen ter tijd zo lang gepuzzeld met babynamen kiezen, we wilden de perfecte voornamen bedenken waar de kinderen later dan blij mee zouden zijn. Mooie babynamen die bijzonder waren zonder compleet gek te zijn, die niet iets geks betekenden in een andere taal en die niet rijmden met nare dingen zodat ze ermee gepest zouden worden, etc etc etc…

Ons lijstje toen Zoonlief in de buik zat inclusief koffievlekje 🙂

We wisten toen al dat we Zoonlief een…
Source link Babynamen – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote