in

Tips voor een budget Skylanders verjaardagsfeestje.

Voor zijn zesde verjaardag wilde de kleine man een Skylanders verjaardagsfeestje. Hij had 13 kinderen uitgenodigd, grote broer, dochterlief en de kleine man zelf erbij tellend kwamen we uit op 16 kinderen (Leeftijdsgroep 4-6).

Het budget was beperkt en we verbleven op dat moment in een tijdelijke woning, tussen twee verhuizingen in, met onze spullen in de opslag dus had ik niet bijster veel speelgoed, meubels of knutselspullen e.d onder handbereik. Met andere woorden de kleine man’s verjaardag moest helemaal geweldig worden maar wel met weinig budget en weinig tijd voor de voorbereiding. Wat doe je dan? Pinterest afstruinen!

Ik ben een groot Pinterest-fan, het is één grote inspiratieberg en ik heb er dan ook erg veel ideeën opgedaan voor dit feestje.

Wat zijn Skylanders?

Even in het kort, de Skylanders games spelen zich af in Skylands. De Skylanders moeten het opnemen tegen Kaos, zijn leger en zijn gemene handlangers. Elke Skylander heeft speciale krachten en tijdens het spel kunnen ze rare hoedjes opdoen die ook bepaalde krachten bezitten. De Skylanders horen bij een van de acht elementen: water, magie, tech, vuur, leven, lucht, ondood en aarde.

Elk element heeft een eigen symbool en een eigen kleurtje.  Er zijn drie verschillende Skylanders spellen/avonturen, de eerste Spyro’s Adventure, de tweede Skylanders Giants en inmiddels een derde Skylanders Swap Force. De kleuren van de elementen zijn iets anders afhankelijk van het spel dat je speelt. Ik…
Source link Traktaties – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote