in

Super Nintendo World geeft jou het gevoel dat je in een real-life gamewereld loopt – FHM – CERDT


Het Super Nintendo World-park is inmiddels al veelbesproken online. Zo hebben we al meerdere geruchten, speculaties en sneak peeks gezien of gehoord. Het park opent dit jaar officieel zijn deuren, voorafgaand aan de Olympische Spelen in Tokio. Het park dient als uitbreiding van de Universal Studio’s in Japan, maar wat weten we en kunnen we nu echt verwachten van dit park? Maak je borst maar nat, want het lijkt alsof je in je Nintendo wordt gezogen.

Super Nintendo World

Super kunnen we dit park zeker noemen. Het enorm futuristische park lijkt alles in huis te hebben en gaat dan ook makkelijk de strijd aan met de Disneyland-parken. Beetje bij beetje krijgen we steeds meer details te weten, waaronder nu ook slimme polsbandjes Mario-thema. Het bezoeken van dit gigantische park is dan ook een absolute must, voor alle Nintendo-liefhebbers.

Slimme polsbandjes

Wat houden de slimme polsbandjes precies in? Nou, deze hebben net als een smartwatch een aantal fijne functies. In een reeks tweets van Bloomberg-verslaggever Kurum Mori, werd duidelijk dat het park gebruik maakt van een smartphone-app en draagbare slimme…Source link Entertainment – FHM

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote