in

Strijd om Wereldbeker wordt zondag beslecht in Nederland -CERDT

In Hoogerheide staat zondag de laatste manche van de Wereldbeker op het programma. Bij de vrouwen leidt Ceylin del Carmen Alvarado met 5 punten voorsprong op Annemarie Worst. Bij de mannen is de voorsprong van Toon Aerts (507) op Eli Iserbyt (466) iets groter.

Na de zege van Annemarie Worst in Nommay, in de sprint vloerde ze Ceylin Alvarado, ligt de strijd om de Wereldbeker weer volledig open bij de vrouwen met slechts 5 punten verschil. Ook Katerina Nash is nog niet volledig uitgeteld met slechts 32 punten achterstand op de leider. Maar Nash moet dan wel heel veel geluk hebben en voor beide dames eindigen.

Voor Worst of Alvarado is het simpel, er zijn 80 punten voor de winnaar, 70 voor de tweede en 65 voor de derde te winnen.
Wint Worst zondag, dan is ze eindwinnaar. Wint Alvarado, geldt voor haar hetzelfde. Als de vrouwen gelijke punten hebben, is Worst in het voordeel want zij wist drie Wereldbekers op haar naam te brengen (Bern, Tabor, Nommay) en Alvarado…Source link sport.be-wielrennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote