in

Space Jam 2 is in aantocht: Nike onthult de nieuwe outfits.


What’s up doc? Natuurlijk zijn we de Looney Tunes niet vergeten. Al zien we ze tegenwoordig weinig voorbij komen, ze zijn er in 2021 toch weer met een nieuwe film: Space Jam 2. Wederom neemt de Tune Squad het op tegen de Monstars. Nike onthult de nieuwe tenues. 

Vorig jaar kregen we het goede nieuws al te horen dat Lebron James de hoofdrol op zich zal nemen. De Los Angeles Lakers speler zal de opvolger zijn van de levende basketballegende Michael Jordan. De echte fans zullen van hun stoel af glijden want de officiële sneakers en tenues voor beide partijen zijn eindelijk hier. Spannend!

Aanpassingen tenue

Natuurlijk zijn er een paar aanpassingen gedaan in vergelijking met zijn voorgaande film uit 1996. De jerseys waren toentertijd niet door Nike uitgegeven maar door Champion. De materialen zijn ook veranderd. Voorheen waren de hemdjes gemaakt van gaasstof, nu heeft het een polyesterstofje. Lekker zweten dus. 

Het Monstar tenuetje zal in de nieuwe filmvoorstelling ook enige verschillen hebben. Ze hebben nu bijvoorbeeld het nummer 0 op hun rug staan, terwijl ze eerst geen nummers droegen. Daarnaast is het logo…


Source link Entertainment – FHM

Wat denk je?

1538 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments