in

Sonos CEO biedt eindelijk uitleg na controversiële beslissing.

Sonos-CEO Patrick Spence heeft een statement gepubliceerd op de site van het bedrijf, waarin hij zijn excuses aanbiedt voor alle verwarring die ontstaan is nadat de speakerfabrikant eerder deze aankondigde dat ‘legacy’-producten niet langer ondersteund worden.

Dergelijke producten krijgen geen software-updates meer en hoeven dus ook niet meer te rekenen op nieuwe functies. Ook was de boodschap destijds dat de producten vooralsnog prima moeten blijven werken, maar dat heeft niet kunnen voorkomen dat gebruikers boos werden. De CEO laat in zijn statement weten dat de producten daadwerkelijk blijven werken zoals je nu gewend bent. De zogenaamde legacy-producten zijn de Sonos Play:5, Zone Players en Connect en Connect:Amp.

Reactie van Sonos-CEO

Spence laat weten dat het de bedoeling is dat iedereen met oude Sonos-apparaten in zijn netwerk die apparaten “zo lang als mogelijk” moet kunnen gebruiken. De fabrikant belooft ook beveiligingsupdates en bugfixes uit te brengen voor zover dat straks nog mogelijk is. Er wordt hier geen schema voor gegeven. Dat zou met de beperkingen van de oude hardware te maken hebben.

Daarnaast meldt Spence dat er naar alternatieven gekeken wordt wanneer iets aan de kernervaring…


Source link Gadgets – WANT

Wat denk je?

1912 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments