in

Slaap je slecht? Volgens wetenschappers lossen deze methoden je slaapproblemen op.

Rugpijn. Nek pijn. Kroelen en draaien. Snurken. Been krampen. Iedereen heeft zijn eigen unieke reeks slaapproblemen waar ze last van hebben, en hun partner waarschijnlijk ook. Voor veel mensen is slapen UITPUTTEND!

Gelukkig hebben slaapwetenschappers (ja, er is zoiets!) manieren bedacht om je te genezen. Door deze aanbevelingen te volgen, kun je al je frustrerende slaapproblemen voorgoed oplossen!

Rugpijn

Als je wakker wordt met een stijve of pijnlijke rug, is het uitermate belangrijk dat je de normale rondingen van je wervelkolom behoudt. Je kunt dit doen door het volgende te doen:

Koop een nieuw matras. Een te zacht matras is slecht voor mensen met slechte ruggen. Als je matras zacht is, probeer dan een harder matras te kopen.

Slaap op je rug. Mensen met rugpijn slapen op hun rug en kussens onder hun knieën. Het kussen helpt de natuurlijke kromming van de wervelkolom te herstellen en de spanning in de pezen te verminderen. Als je extra ondersteuning nodig hebt, plaats dan een opgerolde handdoek onder je onderrug.

Slapen op je buik? Er is ook een positie voor jou! Plaats een kussen onder je onderbuik en bekken zodat je niet geneigd bent voorover te buigen.

Of misschien ben je een zijdelingse slaper? Slaap in de foetushouding door je benen naar je borst te houden en je ruggengraat op natuurlijke wijze gebogen te houden. Plaats een klein kussen tussen je knieën om de spanning van je onderrug te verminderen.

Schouder pijn

Als je elke ochtend met een pijnlijke schouder…
Source link Gezondheid – Lekkerleven

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote