in

Scheiden werkt besmettelijk – Trending.nl.

Het is misschien bizar om te horen. Maar het is echt waar. Scheiden werkt besmettelijk. Hoe zit dat eigenlijk?

Kuddedier to the max

Mensen zijn echte kuddedieren. Of je het nu wel of niet wil horen. We gaan met z’n allen massaal met de massa mee. Wij mensen lijken het eng te vinden om iets te doen waardoor we onszelf buiten de groep plaatsen. En zeker binnen je vrienden- en kennissenkring is dat iets wat bepalend kan zijn voor je karakter.

Hechte vriendengroep

Wanneer je in een hele hechte vriendengroep zit, is het ontzettend gemakkelijk om beïnvloed te worden. De acties van één persoon hebben in dat geval namelijk al de macht om iedereen in de groep te beïnvloeden. Gaat er iemand van je hechte vriendengroep samenwonen? Dan duurt het niet waarschijnlijk ook niet lang voordat anderen in dezelfde groep ook dezelfde stap nemen. Hetzelfde geld ook voor zwangerschappen en het krijgen van kinderen. Is er een schaap over de dam, dan volgen er meer.

Onderzoek

Drie Amerikaanse universiteiten hebben een uitgebreid onderzoek gedaan. Het gaat hierbij om de universiteiten van Harvard, Brown en San Diego. Volgens de onderzoeken die de universiteiten deden zouden we maar liefst 75% meer…


Source link Bizar – Trending.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote