in

Schaken voor ouwe lullen? Nee joh, check deze Vans Slip-On!.


Checkerboard patta’s? We hebben het natuurlijk over de iconische Vans Slip-On. Niets is zo herkenbaar als de in 1977 gelanceerde skater-schoen. Iedereen heeft ze wel eens aan de voeten gehad. 

De klassieker kwam de wereld in nadat de kids van Van Dorens zich verveelden en ruitjes zaten te tekenen op hun schoenen. Klojo’s! Hebben wij ff geluk, want door het geouwehoer van zijn nageslacht lopen wij nu met z’n allen op dit prachtig juweeltje. Het iconisch model is vooral door de legendarische cultfilm Fast Times at Ridgemont High de lucht in geschoten. Het werd hierdoor een internationaal succes. Vans gaat daarom voor het eerst een limited edition Fast Times Slip-On uitbrengen. Het schaakbord is niet meer uit de skatescene weg te denken. Right on, dude!

Fast Times Slip-On

De filmverschijning van het veterloos modelletje zette Vans op de kaart en veranderde daarmee het straatbeeld binnen de Zuid-Californische stijl. Steve van Doren, de zoon van de oprichter van Vans, heeft ter ere van de release van de film een gelimiteerd aantal Fast Times Slip-ons weggegeven. Sick! Juist omdat het model een beperkte oplage had is…


Source link Entertainment – FHM

Wat denk je?

1538 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments