in

Samsung onthult de nieuwe Galaxy S20.


Samsung laat de technologiewereld weer eens op z’n grondvesten schudden. De Galaxy S Fold is nog maar net uitgebracht en het Zuid-Koreaanse merk komt vanavond alweer hun nieuwste schepping. Volgens Letsgodigital gaan ze met de Galaxy S20 een nieuw mobiel tijdperk in. 

Met de nieuwe S20 kan je straks video’s in 8K kwaliteit schieten. Dat is enorm veel geheugen, maar hierdoor film je zelfs met de maximale zoomfunctie haarscherp beeld. Naast het filmen kun je ook fotograferen met een ziek hoge resolutie, tot wel 108 megapixel op de Galaxy S20 Utra. De indrukwekkende smartphone laat je plaatjes schieten met verschillende zoomfuncties waarmee je elk fotomomentje ultrascherp en in indrukwekkende kleuren vastlegt. Met de nieuwste Galaxy editie kan je makkelijk je meesterwerkjes streamen en delen omdat het klaar is voor 5G in Nederland. De S20-serie is verkrijgbaar in drie varianten en verschillende kleurtjes. Voor ieder wat wils!

Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20

Samenwerking Samsung

Om ons leven nog meer te versimpelen geniet je, dankzij de nieuwe samenwerkingen tussen Spotify en Bixby Routines, moeiteloos van een gepersonaliseerde…


Source link Entertainment – FHM

Wat denk je?

1656 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments