in

Samsung Galaxy Z Flip volledig uitverkocht: populariteit of kleine oplage?.

De nieuwe opvouwbare Galaxy Z Flip lijkt een stuk populairder te zijn dan Samsung mogelijk had verwacht. De smartphone ging in Amerika in de voorverkoop en was binnen minuten al nergens meer te krijgen.

De grote vraag is alleen of dit te maken heeft met het feit dat de populariteit ontzettend groot is of met het feit dat Samsung voor een kleine oplage gekozen heeft.

Samsung Galaxy Z Flip uitverkocht in winkels

Het ziet ernaar uit dat Samsung niet gerekend heeft op de populariteit van zijn nieuwe opvouwbare smartphone: de Galaxy Z Flip. Het Zuid-Koreaanse bedrijf trapte de voorverkoop af in de Verenigde Staten. Zowel online als in de fysieke winkels is het mogelijk om de Galaxy Z Flip alvast te scoren. Al valt daar bij die laatste nog wel wat vraagtekens te zetten, gezien het feit dat de verkoop behoorlijk hard is verlopen. De Samsung Galaxy Z Flip is namelijk al in de meeste winkels in de Verenigde Staten volledig uitverkocht.

Dat klinkt in eerste instantie alsof de populariteit heel hoog is, maar het lijkt er vooral op dat Samsung de telefoon in kleine oplage naar buiten heeft gebracht. Zo gaan er verhalen rond dat er minder dan 10 Galaxy Z Flip toestellen per winkel beschikbaar waren. Zo laat onder andere Dieter Bohn, tech-journalist bij The Verge, weten op Twitter.


Source link Tech – WANT

Wat denk je?

482 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments