fbpx

PROFOLAN REVIEWS

Aanbiedingen score0
SHOP
Maak gebruik van de kortingscode
Aanbiedingen score0
SHOP
Maak gebruik van de kortingscode

PROFOLAN

€45
Maak gebruik van de kortingscode en krijg tot 50% korting
Maak gebruik van de kortingscode
Profolan behoort ook tot de nummer één onder de haargroei pillen.
VOORDELEN
 • Voorkomt haaruitval
 • Herstelt de natuurlijke haarkleur
 • Voedt de haarwortels
 • Speciaal voor mannen
NADELEN
 • Alleen op de officiële website te koop
 • Alleen voor mannen bedoeld

Profolan behoort tot de nummer één onder de haarverliesproducten. Beter wordt het niet! En recht uit de VS! Profolan vermijdt niet alleen dun haar, maar stimuleert ook de haargroei.

Profolan ERVARING ( Review) 2020; Werkt het echt?

Door 9 van de 10 gebruikers wordt het product aanbevolen. Daardoor is het het meest populaire haarverliesproduct op de markt. Daarnaast stopt Profolan niet alleen haaruitval, maar heeft het ook een gunstig effect op de haarkleur door het voorkomen van grijs haar. Een volledig natuurlijke formule zonder neveneffecten.

Naarmate meer mannen geloven, wordt kaalheid een volkomen natuurlijk proces. Daarom accepteren ze dit feit, dat gepaard gaat met het verstrijken van de tijd. Nochtans weten ze niet dat er manieren zijn om kaalheid te stoppen en zelfs om nieuwe groei te veroorzaken. De afbeelding van een kale heer van middelbare of oudere leeftijd zal niemand meer verbazen. Maar de situatie is anders wanneer het haarverlies begint voor de leeftijd van dertig jaar of eerder, wanneer het zorgwekkend kan zijn. Niet alleen is dit een esthetische stoornis, maar ook de oorzaak van psychische problemen, wat leidt tot een te laag zelfbeeld en een negatieve invloed kan hebben op de toekomst van de jongere. Dicht en weelderig haar is een van de belangrijkste voordelen van mannenhaar. Daarom is het noodzakelijk om ze te verzorgen en de oorzaken van alopecia te achterhalen.

Naar de officiële website

Voordelen van Profolan

 1. haaruitval Voorkomt haaruitval
 2. Herstelt de natuurlijke haarkleur Herstelt de natuurlijke haarkleur
 3. Voedt de haarwortels Voedt de haarwortels
 4. Voedt de haarwortels Speciaal voor mannen

VOOR WIE IS PROFOLAN BEDOELD?

Profolan in combinatie met de innovatieve Grow3-formule is bedoeld voor mannen ouder dan 18 jaar die last hebben van haaruitval. Daarbij maakt het niet uit of de haaruitval lang geleden is begonnen of dat je dit net hebt opgemerkt.

Profolan capsules zijn effectief tegen elke vorm van haaruitval omdat ze, in tegenstelling tot andere producten op de markt, actief zijn in het organisme en zich richten op de hoofdoorzaak van haaruitval. Hierbij maakt het niet uit of de haaruitval wordt veroorzaakt door stress, uw leeftijd, genetische factoren of een ongepaste levenswijze.

VOOR WIE IS PROFOLAN BEDOELD?

Het gebruik van Profolan-capsules in elke levensfase stelt u in staat om het haaruitvalproces te stoppen en het haar op een natuurlijke en veilige manier te herstellen. Bovendien zorgt Profolan dankzij zijn unieke ingrediëntenmix niet alleen voor het blokkeren van het DHT-hormoon en het stimuleren van de processen die verantwoordelijk zijn voor de haargroei, maar herstelt en behoudt het tegelijkertijd de natuurlijke haarkleur en stopt het zo het verouderingsproces. Profolan is een perfecte oplossing voor elke man die voor eens en altijd van zijn haaruitval wil afkomen!

Oorzaken van haaruitval

 • Het gebruik van geneesmiddelen tegen hypertensie.
 • Veronachtzaming van de haarhygiëne en onjuiste haarverzorging.
 • Ontstekingsvoorwaarden
 • Systeemsporen
 • Onvoldoende voeding, onvoldoende voedingsstoffen, mineralen en vitaminen.
 • Ontsteking en schimmelinfecties rond de hoofdhuid
 • Ziekten zoals hypothyreoïdie en hyperthyreoïdie, systemische lupus, seborroïde dermatitis, chronische roos.
 • Zware stress

Oorzaken van haaruitval

Naar de officiële website

Klanten over Profolan

De afgelopen drie maanden heb ik Profolan elke dag meegenomen. Bij de eerste maand merkte ik dat de terugtrekkende haarlijn steeds minder zichtbaar werd en dat de kale plek boven op mijn hoofd verdween. Inmiddels, na de volle drie maanden, ben ik weer dik en sterk behaard en kun je niet meer zien dat ik ooit kaal ben geworden!


Niet te geloven hoe makkelijk het was om van mijn haaruitval af te komen. De resultaten van Profolan zijn geweldig en ik gebruik het nu al twee maanden. Bij mij is de kale plek boven op mijn hoofd bijna onzichtbaar.


Klanten over Profolan

haargoei

sterke haar

 

Ingrediënten van Profolan

 • PaardestaartextractPaardestaartextract

Levert waardevolle siliconen op die de structuur van het haar herstellen en de haarwortels versterken. Dit voorkomt haaruitval en stimuleert de haargroei.

 • Ingrediënten van ProfolanBrandnetelextract

Omvat een grote dosis vitamine A en C, die de effecten van het DHT-hormoon tegengaan en zo haaruitval voorkomen. Daarnaast stimuleert het de haargroei door de hoge hoeveelheid silica en zwavel in het extract.

 • ProfolanVitaminen & Mineralen

Profolon bestaat uit vele essentiële vitaminen en mineralen. Deze verbeteren niet alleen de conditie van het haar, maar herstellen ook de natuurlijke haarkleur.

conditie van het haar,

Meningen van klanten over haaruitval

Het tempo van handelen van Profolan kan choquerend zijn, omdat de eerste resultaten na de eerste drie of zelfs twee weken al verbluffend zijn. In het begin zijn ze vrij dun en licht, maar al snel worden ze dik en hebben ze een sterke, natuurlijke kleur. Daarom kunt u zien dat het supplement de meeste oorzaken van haaruitval aankan, maar geen nadelige effecten heeft. Het gebruik van Profolan is volkomen veilig en alleen sensibilisatie voor één van de ingrediënten kan een klein risico opleveren.

Naar de officiële website

Meningen van klanten over haaruitval

Er wordt aangeraden om 2 capsules per dag te gebruiken. Men neemt best de eerste dosissen ‘s morgens en drinkt veel niet-gasvormig mineraalwater. Vanwege de gewenste effecten dient de behandeling in de komende maanden te worden toegepast. Uw hoofdhuid is perfect gevoed, bloederig en rijk aan zuurstof. Reiniging van gifstoffen en alle schadelijke stoffen is een ideale omgeving voor de groei van nieuw haar. Het product is zeer effectief en wordt ook gewaardeerd door tevreden patiënten die regelmatig Profolan gebruiken. Hierdoor kunnen ze genieten van een prachtig en natuurlijk gezond kapsel.

WAT ZEGGEN DE EXPERTS OVER PROFOLAN?

” Een jaar geleden heb ik voor het eerst deelgenomen aan Profolan-onderzoek. Er namen ongeveer 10 mannen met vergevorderde haaruitval deel. Daarbij waren de resultaten zo bevredigend dat de meeste mannen binnen 2 weken een aanzienlijke haarversterking opmerkten en nieuwe haren zagen verschijnen op plaatsen waar ze geen haar meer hadden. Hierbij raad ik Profolan ten zeerste aan als een absoluut revolutionaire voorbereiding op haaruitval! “


” Op basis van de rapporten die ik heb gekregen, bevestig ik dat de Profolan-voorbereiding vaak in laboratoria is getest. De resultaten wijzen op een hoge mate van effectiviteit (9 van de 10 zijn zeer tevreden over de resultaten). Voordeel van Profolan is de tot in detail ontwikkelde Grow3-formule, die rechtstreeks inwerkt op haaruitval. Elke man die besluit om dit product te proberen, weet zeker dat het een wetenschappelijk onderzochte behandeling is die wordt aanbevolen door specialisten “

Profolan bestelleln & kopen?

Op de officiële Profolan site kunt u dit haargroeiproduct kopen. Daarnaast zijn er veel websites die beweren dat ze het voor een lagere prijs kunnen verkopen. Dit zijn allemaal oplichters. Dus let op waar je een bestelling plaatst!

Profolan bestelleln & kopen?

Bij de aankoop kunt u kiezen om achteraf te betalen of om direct te betalen.

Ook de verzendkosten zijn afhankelijk van uw keuze:

 • Achteraf betalen = €12,-
 • Directe betaling (iDEAL, CREDITCARD, SOFORT, BANCONTACT) = € 6.
 • De verzending binnen Nederland en België is binnen één werkdag (dit kan langer zijn vanwege de grote vraag naar Profolan). Het pakket wordt discreet verpakt, niemand weet wat er in zit.

Naar de officiële website

Naar de officiële website

0 0 stemmen
Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] cerdt.be 2 SHOP MAAK GEBRUIK VAN DE KORTINGSCODE Best seller 1 […]

Log In

Wachtwoord vergeten?

Voer uw account-gegevens in en we sturen je een link om je wachtwoord te resetten.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Beleid

Voeg toe aan Collectie

Geen Collecties

Hier vindt u alle collecties die u eerder heeft gemaakt.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
Cerdt
Logo
Herstel Wachtwoord