in

‘Pricasso’ schildert met intieme penseel en shockeert juryleden talentenjacht.

Van kruisboogacts die ei zo na mislopen tot abnormaal flexibele lichaamsdelen: de ogen van de juryleden van Britain’s Got Talent krijgen heel wat te verduren. De act van een 70-jarige Australiër heeft jurylid Simon Cowell zo geshockeerd dat hij de kleedkamers in stormde, aldus The Sun.

Tim Patch schildert al jaren portretten. Niet uitzonderlijk goed, maar wel met een heel eigen materiaalkeuze: de 70-jarige schildert namelijk met zijn penis. Tijdens de opnames van het nieuwe seizoen van Britain’s Got Talent haalde hij naast een foto van juryleden David Walliams en Simon Cowell ook zijn intieme penseel boven. Die laatste was daar zo door geshockeerd dat hij van de studio de kleedkamers in stormde. Opgelet, want de foto’s in dit artikel kunnen gevoelige kijkers ook shockeren.

Eroticabeurzen

Het is niet de eerste passage van Patch – artiestennaam ‘Pricasso’ – in talentenjachten. In 2010 deed hij al mee aan het Duitse ‘Das Supertalent’, en vorig jaar waagde hij zijn kans in ‘Australia’s Got Talent’. Pricasso is kunstenaar van opleiding. Omdat hij de eindjes moeilijk aan elkaar kon kopen…


Source link Bizar – Zita

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments