in

Pokemon Go top 100 meest populair – Overzicht en ranglijst.

Wat zijn de meest populaire pokemons? Welke zijn het meest gekozen? Wat is de top 100. Welke zijn populair en bovenaan de lijst? Bekijk het hier.

Waarom is Pokemon zo’n mega hit?

1. Augmented reality is hot, new en leuk om te spelen

Augmented reality, de technologie waarbij er een virtuele laag over de wereld wordt gelegd waarop van alles kan worden getoond, is niet nieuw. Pokémon GO is echter de eerste game die er écht in is geslaagd om er een leuke en verslavende ervaring van te maken. Een fantasiegame spelen (Pokémon vangen) in de wereld waarin je je elke dag begeeft, maakt de dag natuurlijk een stuk leuker. Het is letterlijk een verrijking van je wereld (al vermoeden wij dat het tegenovergestelde waar is, maar wie zijn wij om te oordelen).

2. Bestaande franchise, nieuw platform

De allereerste Pokémon-game (zowel op de GameBoy als het kaartspel) verscheen in 1996 en veroorzaakte een enorme hype. In de jaren daarna is de hype flink weggezakt, maar Pokémon is altijd populair gebleven, en er zijn nog regelmatig nieuwe titels verschenen. Deze nieuwe game maakt gebruik van nieuwe technologie, én is beschikbaar op de populairste game-platformen ter wereld: iOS en Android. De game is gratis én je hoeft geen GameBoy meer te kopen, dat zijn ingrediënten voor succes.

3. Nostalgie

Pokémon GO wordt lang niet alleen maar door kinderen gespeeld, sterker nog, we vragen ons af of er überhaupt wel kinderen zijn die het spelen, want we zien vooral volwassenen als zombies over straat lopen. De reden: pure nostalgie. Reken maar uit, als je in 1996 een jaar of negen was, dan ben je nu 29, prima tijd voor je eerste midlife crisis. Vergeet niet, de liefde voor Pokémon was behoorlijk sterk in 1996, en oude liefde roest niet.

4. Briljante marketing

De laatste dagen is Pokémon GO voortdurend in het nieuws geweest. Mensen lopen als kippen zonder kop over straat, veroorzaken gevaarlijke verkeerssituaties, en worden zelfs beroofd omdat hun spelletje ze (door…
Source link Apps and games

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote