in

Pokemon Go tips, hulp en tricks top 100 – Overzicht en ranglijst.

Pokémon Go is een gaaf, tof en mega populair. De augmented reality app van Niantic Labs verbrak in de eerste week al talloze records en gaf apps als Candy Crush en Clash of Clans al het nakijken. Het veroorzaakte een immer aanhoudend fenomeen waar elk bedrijf maar al te graag een graantje van mee wil pikken, en waardoor Nintendo opeens weer volop in de schijnwerpers staat. Toch biedt het ogenschijnlijk simpele spelletje nog een verrassende diepgang en geheimen. We zetten de top 100 tips, hulp, adviezen en tricks op een rijtje die je misschien nog niet kende.

1. Overbevolking van een soort Pokémon gebruiken als voordeel

Als jij ook bijvoorbeeld heel veel Pidgey vangt en zeg nou zelf wie doet dat nou niet. Dan zal je hoogstwaarschijnlijk deze elke keer naar professor Willow sturen voor één candy. Er is ook een andere optie als je de power level van je Pidgeot bijvoorbeeld niet omhoog wil levelen. Als je bijvoorbeeld al zestig Pidgey candies hebt, dan kan je ook eerst je Pidgey laten evolueren. Je krijgt namelijk 500XP voor het laten evolueren van een Pokémon. Door dit te doen krijg je dus 500XP en hierna kan je geëvolueerde Pidgey alsnog naar professor Willow sturen voor één Pidgey candy.

2. Evoluerende Pokémon krijgen al hun health terug, zelfs als ze al verslagen zijn. Verspil dus geen revives en potions als het helemaal niet nodig is.

3. Beste methode om een Pokémon te vinden via het nearby-scherm

Als je Pokémon GO al een tijdje hebt gespeeld heb je het vast al meegemaakt dat je een Pokémon in het nearby-scherm ziet die je heel graag wilt hebben. Je gaat op pad om de Pokémon te vinden, maar je krijgt het misschien niet voor elkaar om de Pokémon te vinden. Reddit-gebruiker TheColorlessPill heeft een afbeelding gepost op de subreddit van Pokémon GO, waar hij uitleg geeft hoe je het beste een Pokémon kan opsporen.[1] In de afbeelding hieronder wordt eigenlijk visueel het spelletje warm en koud afgebeeld.

4. Aan het begin van Pokémon…
Source link Apps and games

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote