in

Overleden Kobe Bryant uitgebreid geëerd tijdens NBA All-Star Game.

Gisterenavond vond in Chicago de NBA All-Star Game basketbal plaats, de jaarlijkse wedstrijd tussen de beste basketters van de Amerikaanse West-en Oostkust. Dit jaar werd het evenement overschaduwd door de dood van basketbalfenomeen Kobe Bryant, die uitgebreid werd herdacht.

Op 26 januari overleden Amerikaanse basketspeler Kobe Bryant en zijn dochter Gianna in een helikopterongeluk. Na een uitgebreid aantal herdenkingen tijdens verschillende evenementen, kon de NBA All-Star Game natuurlijk niet ontbreken. De organisatie maakte van de avond één grote hulde aan de overleden basketbalheld.

Hulde aan een icoon

De avond begon met een video geproducet door rapper Dr. Dre. In de video zijn verschillende hoogtepunten uit de carrière van Kobe Bryant te zien. Dr. Dre voorzag speciaal daarvoor nieuwe muziek, en mengde die met zijn gekende hit California Love. De video eindigde met een animatie van de ‘Kobe Arena’ waar Kobe Bryant en zijn dochter Gianna over uitkeken.

Het evenement zelf opende met een toespraak van LA Lakers-legende Magic Johnson. Hij zette het publiek aan om samen te komen en Kobe en Gianna te herdenken. Zijn eerbetoon werd onderbroken door het publiek dat “Kobe” begon te scanderen. Toch ging Johnson verder: “We gaan nooit meer een basketbalspeler als Kobe kennen. Hij was zo een gepassioneerde vader, basketter en echtgenoot.” Nadien hield de hele zaal acht seconden stilte. Acht, omdat dat een van de rugnummers van Bryant was tijdens zijn carrière bij de LA Lakers.

Emotionele optredens

Na zijn eerbetoon kondigde Johnson zangeres Jennifer Hudson aan. De zangeres uit Chicago zong daarop een ingetogen, maar enorm emotionele,…


Source link Celebs – newsmonkey

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments