Over CERDT

CERDT.be: het onafhankelijke nieuwsontdekkingsplatform
cerdt.be is de eerste en belangrijkste binnenlandse en onafhankelijke nieuwsaggregatiedienst in België. Volledig geautomatiseerd, en op een continue basis, toont CERDT brekende krantenkoppen die linken naar nieuwswebsites over België en Nederland.

Onze missie is om mensen te helpen met links naar het nieuws dat ze willen lezen, en uitgevers met bezoekers om het nieuws dat ze schrijven te lezen.

Cerdt.be werd in 2019 gelanceerd met minder dan tien bronnen en linkt vandaag naar honderden publicaties, van populaire nieuwsmerken tot alternatieve nieuwsbronnen – allemaal op één enkel platform.

We werken dankzij onze unieke archiefmodule, die de belangrijkste nieuwsartikels in real time vergelijkt met onze duizenden zorgvuldig opgestelde, op trefwoorden gebaseerde materiespecificaties – waardoor relevante links naar gebruikers en relevante lezers binnen enkele seconden aan de uitgevers worden aangeboden.

Onze website, die tot de beste nieuwsbestemmingen in België behoort, wordt over het algemeen door meer dan 100 duizend unieke maandelijkse bezoekers bezocht en ontvangt meer dan 500 duizend pageviews per maand.