in

Ons proefkonijn: “Ambacht en creativiteit komen samen op het bord” – Lekker.

West-Vlaanderen is bij fijnproevers beter bekend als Het Lekkere Westen.

Omdat ook wij genieten van het goeie leven, sturen we elke week een proefkonijn op pad. Deze week schuiven we aan bij Gregory en Marieke van Schatteman

in Hertsberge.

Een stevige wind waait ons naar de rand van Brugge, naar het midden van een guur bos. De open haard en de glimlach van Marieke heten ons welkom. We nestelen ons in het kleurrijke salon, de zachte zeteltjes maken ons instant vrolijk. Wanneer we laten vallen dat het een alcoholvrije avond wordt, krijgen we een frisse mocktail als alternatief. De hapjes zijn inventief en toch…

Een stevige wind waait ons naar de rand van Brugge, naar het midden van een guur bos. De open haard en de glimlach van Marieke heten ons welkom. We nestelen ons in het kleurrijke salon, de zachte zeteltjes maken ons instant vrolijk. Wanneer we laten vallen dat het een alcoholvrije avond wordt, krijgen we een frisse mocktail als alternatief. De hapjes zijn inventief en toch heerlijk herkenbaar. Zo krijgen we churros op basis van garnaal met een dipsaus van peterselie. Het zal een rode draad doorheen de avond worden: creatieve gerechten die doen denken aan de klassiekers. Onze mond wordt verder op smaak gezet met crackers, een hoorntje van avocado en mango, ei met forel en een eigen versie van ham met meloen.Eens aan tafel wacht ons een…






Source link Weekend

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments