in

Nintendo Labo mixpakket recensie – SRSCK.

Je kunt veel met de Nintendo Switch. Mocht het zo zijn dat je dat nog niet wist, dan zul je met de komst van Nintendo Labo wel overtuigd zijn want…wow! Maar dan echt hè. Wat een tof product is dat! De Nintendo Labo is verkrijgbaar in een robot-versie en een mix-versie. Van Nintendo mochten wij het Mixpakket testen. Ik heb werkelijk mijn ogen uitgekeken terwijl de jongens bezig waren met de bouw van de verschillende interactieve creaties (die de weinig inspirerende naam Toy-Con hebben gekregen, en dat terwijl het Mixpakket juist enorm inspireert).

Geduld is een schone zaak

Maar de jongens waren dus bezig met bouwen want er gaat veel aan vooraf voordat je daadwerkelijk kunt spelen. De jongens hebben me verbaasd met hun geduld! Het zit namelijk zo. Het Nintendo Labo Mixpakket wordt geleverd in een doos vol kartonnen onderdelen (superstevig karton!) waarmee je interactieve creaties kunt bouwen: een huis, een vishengel, een motor, een auto/robot en een piano.

bouwen bouwen

Het bouwpakket neemt echt wel wat tijd in beslag, reken op een middag per ontwerp. Het is wel afhankelijk van welke creatie je maakt, de een is wat makkelijker dan de ander. Het vergt dan ook geduld, concentratie en nauwkeurigheid. Drie dingen die ik niet echt verwacht had bij mijn jongens (eh…van mij hebben ze het duidelijk niet!). Maar het doel heiligt de middelen. Zelden heb ik ze zo zoet gezien als toen ze aan het bouwen waren.

nintendo switch labo

 

magische nintendo wereld

De kartonnen bouwplaten zijn zo ontworpen…
Source link Games – SRSCK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote