in

NikkieTutorials telt 12 miljoen volgers op YouTube – het Brabantse make-upmeisje dat uigroeide tot beautyfenomeen blijkt transgender – CERDT

NikkieTutorials, het YouTube-kanaal van de Noord-Brabantse visagiste Nikkie de Jager, is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een fenomeen.

In 2008 is de dan 14-jarige Nikkie de Jager nog een normale tiener. Ze is onzeker en wil erbij horen.

Dat verandert als ze een dag ziek thuis zit en het programma The Hills op MTV kijkt. Ze vindt de make-up van de actrices zo mooi dat ze op YouTube naar filmpjes zoekt waarin wordt uitgelegd hoe ze die look zelf kan namaken.

Wekenlang kijkt ze naar die filmpjes en uiteindelijk besluit ze om ze zelf ook te maken. Gewapend met een make-upkwast en de camera van haar moeder neemt ze haar eerste video op.

Inmiddels heeft ze 12 miljoen volgers op YouTube, maakt ze sterren als Kim Kardashian op en is ze zelf ook een ster te noemen. In januari 2020 doet ze een grote onthulling. Nikkie vertelt dat ze in het verkeerde lichaam geboren is, wat betekent dat ze transgender is.

Volgens Forbes is De Jager zelfs een van de belangrijkste beautyinfluencers. Hoe is een Brabants meisje zo ver gekomen? Dit zijn 20 dingen die je niet wist over Nikkie de Jager.


Nikkie de Jager wordt op 2 maart 1994 geboren in Wageningen, maar groeit op in het Noord-Brabantse Uden. Haar liefde voor make-up lijkt met de paplepel ingegoten, want haar moeder heeft haar eigen webshop voor cosmetica.

Haar moeder is erg belangrijk voor haar, zegt De Jager later in een interview met modeblad Glamour. “Mijn moeder is fantastisch! Ik heb nog nooit in mijn leven iemand…Source link Ondernemen – Business Insider Nederland

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote