in

Nieuwe speeltuin rage laat jongetje, 11, “er als een alien uitzien” – mam deelt wanhopige waarschuwing voor ouders.

We doen allemaal rare dingen als kind zijnde. Tijdens het opgroeien leren we tenslotte nee te zeggen tegen iets wat gevaarlijk klinkt.

Helaas zijn kinderen vatbaar voor groepsdruk en dergelijke – zelfs de meest intelligente jongeren kunnen worden gedwongen / overtuigd om deel te nemen aan stunts die ernstige gevolgen kunnen hebben.

Vraag het maar aan de ouders van de 11-jarige Tyler Broome, die gruwelijke verwondingen heeft opgelopen na een nieuwe YouTube-rage genaamd ‘de rotonde van de dood’, ‘the roundabout of death’.

Ja, de naam alleen al vertelt je de saillante feiten van de zaak, maar voor Tyler was het niet zozeer een ongelooflijk gevaarlijke stunt als een manier om zijn vrienden te laten zien hoe onbevreesd hij was.

De 11-jarige heeft aanhoudende verwondingen in overeenstemming met die gezien bij gevechtspiloten, toen hij werd onderworpen aan extreme zwaartekracht (G-kracht).

De rage waaraan hij deelnam – bekend als de ‘rotonde van de dood’, ‘the roundabout of death’ – ziet deelnemers in het midden van een speeltuin draaitoestel zitten terwijl het op hoge snelheid wordt rondgedraaid met behulp van het achterwiel van een motorfiets.

Kort na de beproeving werd Tyler bij de rotonde bewusteloos gevonden, met mogelijk schade aan zijn hersenen en gezichtsvermogen.

Extreme kracht

Er wordt aangenomen dat hij werd onderworpen aan het soort G-kracht dat meestal alleen wordt aangetroffen door piloten en astronauten.

Volgens rapporten zijn vloeistof en…
Source link Gezondheid – Lekkerleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote