in

Nieuwe Galaxy Xcover Pro van Samsung kan tegen stevige stoot – CERDT

Samsung kondigt de beschikbaarheid aan van de Galaxy Xcover Pro. Het gaat om een zogeheten ‘ruggedized’ toestel voor de zakelijke markt, meer specifiek voor werknemers met jobs waarin een ongelukje gauw is gebeurd. De smartphone kost 509 euro.

De Xcover Pro is een midrange toestel dat door een breed professioneel publiek kan worden gebruikt. Denk daarbij niet alleen aan (voor normale smartphones) hele risicovolle banen zoals bouwvakkers, maar evengoed aan verplegend personeel, postbodes, koeriers en andere gebruikers die over het algemeen wat ‘mobieler’ zijn dan mensen met een kantoorbaan. Voor een ruggedized toestel ziet de telefoon er opvallend normaal uit. Zo is de Xcover Pro slechts 9,94 mm ‘dik’ en weegt het toestel maar 179 gram.

De twee achterste camera’s van de Xcover Pro, goed voor 25 en 8 megapixel © MvdV

Met zijn IP68-rating is de Xcover Pro volledig stofdicht én waterdicht tot op een diepte van één meter, en dat minstens gedurende een half uur. Bovendien voldoet het toestel aan de Military Standard 810-certificatie, wat inhoudt dat de telefoon gerust een keer op de grond mag donderen. Zelfs een val van 1,2 meter…Source link DataNews

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote