in

Nieuw op Netflix deze week: het derde seizoen van ‘Chilling Adventures Of Sabrina’, het laatste deel van ‘The Ranch’, een kortfilm van David Lynch en de film ‘A Quiet Place’.

Week 4 van 2020 zijn we alweer: time flies when you’re having fun. Ook deze week staat er weer nieuw kijkmateriaal klaar, of wat had je gedacht? Het meest in de kijker loopt deze week Chilling Adventures Of Sabrina. Die reeks, die al in korte tijd uitgroeide tot een vaste waarde op Netflix, is al toe aan zijn derde seizoen. Maar dat is ook niet de enige nieuwigheid.

Series

We kunnen meteen al zeggen dat het derde seizoen van Chilling Adventures Of Sabrina niet het laatste is. Eind 2018 werd de reeks meteen vernieuwd met een derde én vierde seizoen. Dat zegt veel over het vertrouwen dat Netflix in de reeks heeft. De reeks draait om de heks Sabrina Spellman, die we ook kennen van de 90’s-sitcom Sabrina, The Teenage Witch, maar anders dan die reeks baseert Chilling Adventures zich meer op de originele stripreeks, die een stuk duisterder is dan die reeks uit de jaren 90.

In het vorige seizoen volgde Sabrina haar dark side al, maar de makers beloven dat het derde seizoen nog grimmiger en enger wordt dan zijn voorganger. In het derde seizoen zal het zelfs zo ver komen dat Sabrina naar de hel afzakt om daar naar Nick te gaan zoeken.

Met de release van het tweede deel van het vierde seizoen komt er nu ook, na tachtig afleveringen, een einde aan The Ranch. Na het gedwongen vertrek van Danny Masterson uit de reeks (na beschuldigingen van seksueel misbruik) kregen de Bennet’s het zwaar, maar besloten ze toch om alles in het werk te stellen om de ranch draaiende te houden.

Spaanse reeksen doen het best goed op Netflix, denk maar aan hun grote hit La Casa De Papel, maar ook aan Las Chicas Del Cable dat nu al vijf seizoenen op de teller heeft staan. De…


Source link TV – newsmonkey

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments