in

Nicholas Cage jaagt op wilde dieren en psycho huurmoordenaar in actiespektakel Primal.


Pak je flesje bier en bak popcorn er maar bij, want er staat weer een heerlijke actiefilm op je te wachten. En wie kunnen je voor zo’n film beter strikken dan Nicholas Cage zelf? Primal schept verwachtingen.

Nico speelt in Primal de rol van jager Frank Walsh. Een chef die gespecialiseerd is in het vangen van gevaarlijke, wilde dieren. Z’n laatste trots is de vangst van ‘The Ghost Cat’. Een jaguar is anno 2020 al een zeldzaam beest, maar van een uitzonderlijke verschijning als een witte jaguar zou Freek Vonk helemaal gek worden. Je snapt dat Walsh in z’n nopjes is met z’n laatste aanwinst.

Huurmoordenaar

De dieren worden vanuit Brazilië verscheept op een schip naar Amerika. Maar het gevaarlijkste beest op het schip komt uit de koker van de Amerikaanse special forces. Zij hebben speciale bagage in de vorm van Richard Loffler (gespeeld door Kevin Durand), een ex-marinier die als huurmoordenaar nogal wreed huis heeft gehouden. Door een aandoening in zijn hersenen mag hij niet vliegen, dus of hij effe met het schip vol wilde dieren mee mag. Neuroloog Dr. Ellen Taylor (gespeeld door Hollandse trots Famke Janssen)…


Source link Entertainment – FHM

Wat denk je?

1599 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments