fbpx

BUX ZERO review ervaringen, Moet ik met deze beleggingsapp beginnen?

Wat is BUX ZERO?

In 2014 is BUX Zero is een belegginsapp opgericht door Nick Bortot, een Nederlandse techneut die voorheen bij Binckbank werkte. Het platform is gebouwd via een smartphone-app (iOS en Android) en maakt daarom geen gebruik van een web-versie, wat bij veel andere platformen wel het geval is.

Begin september 2019 ging het nieuwe beleggingsplatform van BUX online, onder de naam “BUX Zero”. Zero, aangezien je via deze app “gratis” kunt beleggen in aandelen. Nu is het niet waar dat aandelen hier geen geld kosten, want ze brengen geen commissie in rekening. Reeds meer dan 150.000 investeerders hebben zich aangesloten bij BUX Zero.

Moet ik met deze belegginsapp beginnen?

Ja, zeker weten! BUX ZERO is een pupuliare beleggingsapp en is makkelijk te gebruiken en bij de registratie krijg je een gratis aandeel waardoor het natuurlijk interessant is om de app beter te leren kennen met dit gratis aandeel. BUX kiest het aandeel met een maximum waarde van 200€. Dit betekent dat het een aandeel van apple of Netflix kan zijn.

De app werkt goed en zeer interactief. Over aandelen in de app is slechts beperkte informatie beschikbaar. U hoeft dus uw informatie over specifieke aandelen op het internet te verzamelen.

U kunt met BUX ZERO nog steeds kostenloos investeren op dit moment. Sinds 13 juli 2020 is er wel iets veranderd. Inderdaad, er zijn 3 soorten orders geïntroduceerd:

  1. Marktorder: u wordt onmiddellijk uitgevoerd tegen de koers van dat moment.
  2. Limietorder: je order wordt uitgevoerd tegen een prijs die je op voorhand hebt vastgelegd.
  3. Nulbestelling: BUX voert uw order uit aan het einde van de handelsdag.

Mocht u het eenvoudig willen houden, snel overweldigd worden door alle ingewikkelde informatie die normaal gesproken van brokers krijgt en uw portefeuille willen gaan beleggen of uitbreiden via een gebruiksvriendelijke app op uw mobiele telefoon, dan is BUX Zero de oplossing voor u. Waar wacht je nog op, ga nu aanmelden ==> https://getbux.com/

0 0 stemmen
Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Log In

Wachtwoord vergeten?

Voer uw account-gegevens in en we sturen je een link om je wachtwoord te resetten.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Beleid

Voeg toe aan Collectie

Geen Collecties

Hier vindt u alle collecties die u eerder heeft gemaakt.

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
Cerdt
Logo
Herstel Wachtwoord