in

Minister-president Jan Jambon: “Brexit dreigt vooral West-Vlaanderen te treffen” – CERDT

“Een goeie afhandeling van de brexit is een van mijn topprioriteiten”, beloofde Jan Jambon. “Want zelfs als er een georganiseerde brexit komt, dreigt West-Vlaanderen de zwaarste getroffen Vlaamse regio te worden.”

In de kantoren van VOKA West-Vlaanderen in Kortrijk pleegde minister-president Jan Jambon (N-VA) dinsdagmorgen overleg met het bestuurscomité van VOKA West-Vlaanderen. Daarbij werden vooral de vragen van VOKA, die het formuleerde voor de verkiezingen, afgetoetst aan het Vlaams regeerakkoord.

In de kantoren van VOKA West-Vlaanderen in Kortrijk pleegde minister-president Jan Jambon (N-VA) dinsdagmorgen overleg met het bestuurscomité van VOKA West-Vlaanderen. Daarbij werden vooral de vragen van VOKA, die het formuleerde voor de verkiezingen, afgetoetst aan het Vlaams regeerakkoord. “De ambities van VOKA West-Vlaanderen en van de Vlaamse regering zijn dezelfde”, reageert Jan Jambon. “De tewerkstellingsgraad moet hoger, ook al is die al zeer hoog in West-Vlaanderen. Wij willen de tewerkstellingsgraad naar 80 procent krijgen. Daarbij willen we ons niet enkel richten op werklozen, maar ook op niet-actieven. Dit zijn mensen die denken of vrezen dat ze niet in aanmerking komen voor de arbeidsmarkt. In West-Vlaanderen zijn er 141.000 niet-actieven, een groot potentieel dus om de openstaande vacatures ingevuld te…Source link Economie

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote