in

Met deze loterijwinnaars liep het slecht af.

We dromen er allemaal van, het winnen van een loterij. In gedachten lig je aan het zwembad van je eigen villa in een tropisch oord te genieten van de fijne dingen in het leven. Voor sommigen werd deze droom werkelijkheid, ze wonnen de jackpot van een loterij. Voor sommige winnaars veranderde hun leven hierdoor in een regelrechte hel, voor anderen betekende het zelfs het einde van hun leven. Hieronder lees je waarom geld niet altijd gelukkig maakt.

James Hugston (300 miljoen)

De 23 jarige James hugston was één van de powerball loterijwinnaars en werd multimiljonair na het winnen van de jackpot. Maar voordat hij het geld binnen had (het uitkeren duurt zes tot acht weken) had hij een lening afgesloten, kocht een huis ter waarde van miljoenen dollars en besloot daar een feestje voor zichzelf te geven. Hij werd een paar weken na de trekking dood gevonden tussen een kilo cocaïne, hij had die nacht ook tien prostituees op het internet besteld.

Michael Gebru (7,3 miljoen)

Deze Canadese loterijwinnaar was net ontslagen uit de fabriek waar hij werkte toen hij dit bedrag won in een plaatselijke loterij. Hij wilde met het gewonnen geld mensen helpen en besloot om naar Ethiopië te gaan om…


Source link Bizar – Trending.nl

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments