in

Onze ervaring met potentiemiddel Member xxl

In dit artikel zullen we onze ervaring van ongeveer 4 maanden delen met potentiemiddel member xxl, in deze review zullen we alles bespreken over deze aanvulling, maar eerst wat is member xxl nu precies?

Onze ervaring met potentiemiddel Member xxl

In dit artikel zullen we onze ervaring van ongeveer 4 maanden delen met potentiemiddel member xxl, in deze review zullen we alles bespreken over deze aanvulling, maar eerst wat is member xxl nu precies?

Wat is Member xxl?

Member xxl is een aanvulling om je penis te vergroten en voor mannen die zeker willen zijn van zichzelf in hun seksleven

Member xxl belooft dat je penis tot 9 cm lang wordt. We waren erg benieuwd of dit het geval is. Ook beweren ze dat het zeer veilig is en geen bijwerkingen veroorzaakt, ik geloofde het, want anders zou het niet verkocht worden in Europa .

de fabrikant zegt dat Member xxl gemaakt is van natuurlijke ingrediënten: “l-arginine“, “fenegriek-extract“, “Zaagpalm-vruchtextract“, “Tribulus terrestris“, “Chinees citroenextract“, “Koreaanse panax ginseng“, “saffraan en zwarte peper“. Tijdens onze online zoektocht naar deze ingrediënten hebben we gezien dat deze ingrediënten echt bijdragen aan de penisvergroting en ook je seksleven naar een heel hoger niveau tillen.

Ze zijn erg trots op hun supplementen, omdat ze de meetbare effecten vanaf de eerste maand al merken.

Nu u wat meer weet over potentiemiddel gaan we onze ervaring met Member xxl pillen delen:

Onze ervaring met Member xxl (review)

Wij zijn deze potentiepillen tegengekomen toen we online zochten naar de beste penis vergroot pillen, na meerdere sites te hebben gesurft kwamen we iedere keer Member xxl tegen. 

Wat is Member xxl?

Member xxl wordt op de 2de plaats gezet van de beste potentie supplementen op de markt. We vonden alleen maar positief review over het supplement, toen moesten we het ook testen om te kijken of het echt al die positief review en 2de plaats verdient.

Toen ik het flesje Member xxl had besteld, heb ik het aan een vriend van mij gegeven om het uit te proberen de fles kostte onze € 49, wat een normale prijs is, we hebben 2 dagen moeten wachten op onze bestelling.

Na één week

Na dat hij Member xxl een week heeft gepakt, merkte hij niks aan zijn penis vergroting maar hij had wel heel veel energie gekregen en meer zin in seks hij deed het soms 2 keer per dag, zijn vriendin was heel blij en ze kwam me persoonlijk bedanken hahaha.

2de week nu 

2de week na het gebruik nam hij nog steeds 2 pillen per dag ééntje in tijdens de middagmaal en 2de tijdens avondmaal. Zijn energie is dezelfde gebleven als vorige week ook zijn zin in seks, na sommige dagen 2 keer seks te hebben per dag en duurde soms 40 min, wat je vriendin of vrouw heel leuk zal vinden.

Hij zij dat zijn penis wat dikker is geworden en ets langer is geworden.

Na 3de week

Nu is hij 3 weken bezig met Member xxl pillen de effecten zijn heel zelfde gebleven de dikte ook maar zijn penis is wel paar cm groter geworden hoeveel precies weten we niet  maar hij was heel blij met resultaat.

4de week (zijn laatste week met member xxl)

Zijn laatste week met de pillen, hij wil het niet verder innemen hij is al heel blij met het resultaat en hij wilt zo houden, Nu is hij de pillen een maand aan het innemen zijn seksleven is 360°  verandert zijn penis is wat dikker geworden en en langer is geworden hij heeft het niet gemeten maar volgens hem is zo een 5 a 6 cm langer. Hij vond het wel lastig om het 2 keer per dag in te nemen hij moest het ook naar zijn werk meenemen en soms vergat hij het, hij zegt ook dat de capsules beetje groot zijn.

potentiemiddel pillen

Wij hebben nu paar voordelen en nadelen die mijn vriend vond al besproken, maar het gaat geen review noemen als we Member xxl voordelen en nadelen niet op een rijtje zetten:

Voordelen

 1. Een dikke penis 
 2. Penis vergroting tot 6 cm in één maand
 3. Heel veel zin in seks 
 4. Veel energie
 5. Geen bijwerkingen 100% veilig
 6. promo’s als je 2 member xxl flesjes besteld krijg je eentje gratis. Bij het kopen van 3 flesjes krijg je 3 gratis bij?

Nadelen

 1. Elke dag 2 keer in te nemen
 2. Capsules zijn etske groot

Veelgestelde vragen

Voordat we het probeerden zagen we dat veel mensen een paar vragen hadden. Die we natuurlijk in deze review moesten beantwoorden. 

 • Hoe moet ik Member XXL gebruiken?

Het gebruik van deze pillen is erg makkelijk. Neem dagelijks twee capsules in, 1 ‘s tijdens middagmaal en 1 ‘s avonds voor de maaltijd. Inslikken met water.

 • Is het product veilig voor de gezondheid?

Ja, Zoals we eerder hebben gezegd, het is een veilig voedingssupplement met een 100 % natuurlijke ingrediënten.

 • Hoeveel tijd moet ik wachten op de levering?

Wij moesten 2 dagen wachten op onze pakketje.

 • Is het te koop op Bol.com?

Member xxl is helaas niet te verkrijgen op bol.com. U kunt het beste via de website zelf bestellen van fabrikant.

 • Kan ik het bij Kruidvat of bij de apotheken kopen?

Nee, bij Kruidvat is het niet verkrijgbaar. Wij raden u aan om altijd via de officiële website te bestellen.

Conclusie

Ben jij nu een man die aan het lezen is? Wil jij ook je seks leven veranderen en je vrouw of vriendin geven wat ze verdienen. Of vind je dat je penis wat klein is, dan raden we potentiepillen echt aan.

Of ben jij nu een vrouw die aan het lezen is? Vind je dat je man na 2 min of zelfs minder al klaarkomt. Natuurlijk ben jij er niet blij mee, jullie vrouwen willen elke hoek van het kamer zien. Ook kan het dat hij klein geschapen is, dan Member xxl wat voor hem. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties