in

Meisje deelt foto van verschrikkelijke eten verzorgingstehuis oma – het internet is woedend.

Als we denken aan onze moeders, vaders, opa’s en oma’s in verpleeghuizen, denken we graag dat ze een veilige en geruststellende omgeving krijgen waar ze zich geen zorgen hoeven te maken over dat er aan hun behoeften wordt voldaan.

Het grootste deel van de tijd is dit het geval; verpleeghuispersoneel is vriendelijk, medelevend en geeft om hen die ze verzorgen.

Helaas is dit niet gegarandeerd. Het Facebook bericht van een jonge vrouw is om de verkeerde redenen viraal gegaan nadat ze het slechte excuus had gedeeld voor een maaltijd die aan haar grootmoeder was geserveerd terwijl ze herstelde van een ernstige operatie …

Mary Thompson, een 79-jarige vrouw die woonachtig is in Claremont Parkway in Kettering, Northamptonshire, Engeland, kreeg bevroren patat en een plak ham als avondeten – dit toen ze op weg was voor herstel na een operatie.

Haar kleindochter, Elisa, gebruikte Facebook om haar woede te delen over de ‘maaltijd’, en zei dat het verzorgingstehuis zich “moest schamen”.

Uiteraard duurde het niet lang voordat Elisha’s boodschap werd opgemerkt door meer dan alleen haar vrienden op social media. Haar originele bericht is nu 60.000 keer gedeeld, waarbij de mensen in de reacties kokend zijn over het feit dat het verzorgingstehuis dacht dat het acceptabel was.

Het bericht luidt: “Dit is mijn oma’s avondeten bij het Claremont zorgcentrum In Kettering !!

“Absoluut schandelijk! Ze zouden zich moeten schamen! Hoe zijn de oude en kwetsbare bedoeld om…
Source link Gezondheid – Lekkerleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote