in

Megaranzig: 11 dingen die Amerikanen eten die zo vettig zijn dat je het niet gelooft – newsmonkey.

Amerikanen hebben – met enige veralgemening – een speciale relatie met eten. Kort samengevat komt het erop neer dat ze écht alles eten. Hier zijn 11 dingen die Amerikanen echt eten. Je gaat het niet geloven, trust us.

1. Fried butter – gefrituurde boter op een stokje

Je leest en ziet het goed: gefrituurde boter. Op een stokje. Je neemt een stuk boter, dipt het in een beslag met kaneel en honing en gooit dat drie minuten in de friteuse. Eenmaal gebakken gaat er nog wat vloeibare suikerglazuur over, kwestie van het allemaal nog wat dodelijker te maken wellicht.

2. Fried Coke – gefrituurde cola

830 calorieën in een bekertje en dan zwijgen we nog over de toppings: siroop, slagroom en kaneelsuiker. O ja, er hoort ook een kersje op. Eigenlijk is het een beslag met Coca Cola dat gefrituurd wordt. Er bestaat uiteraard ook een versie voor Pepsi. Het werd in 2006 uitgevonden door een Texaanse computeranalist.

3. Deep-Fried Chocolate Bacon On A Stick – chocolade met spek op een stokje (gefrituurd uiteraard)

Wel, het is gewoon wat het zegt dat het is: een stuk spek dat grituurd is, op een stokje gestoken, en dat wordt dan in chocolade gedipt. Er zijn ondertussen al varianten. Met witte chocolade, pure chocolade, …

4. The Memphis Mafia – gefrituurde appelbeignet met pindakaas, banaan en een hoop chocolade

Om het simpel te houden: de basis is een soort donut gemaakt van schijven appel die vervolgens in een beslag worden – ra ra ra – gefrituurd. Daarop een in schijfjes gehakte banaan, die worden vastgelijmd op de donut met kaneelglazuur. Daarop komt dan een laag chocolade frosting, een dikke laag pindakaas, gehakte pindanoten en nog wat…Source link Travel – newsmonkey

Wat denk je?

2000 points
Upvote Downvote

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

0 comments