in

Masseer deze 8 drukpunten om een huilende baby direct te sussen en kalmeren.

Het hebben van een pasgeboren baby is een uitdaging, ongeacht wie je bent of waar je woont.

Het meest uitdagende is dat je soms je gekwelde kind moet zien jammeren van de pijn over een ongemak of pijn waarover ze je het niet eens kunnen vertellen. Er is niets ergers dan je kind te zien lijden en geen idee te hebben wat je eraan kunt doen.

Gelukkig kwam de wijsheid van de oude Chinese reflexologie aan het begin van de 20e eeuw naar Nederland en verlichtte ons de wonderen die een eenvoudige voetmassage kan doen. Reflexologie is de studie van het helen van verschillende delen van het lichaam door het uitoefenen van druk op (of masseren) bepaalde reflexpunten die een direct effect hebben op verschillende organen en lichaamsdelen.

Veel van deze reflexpunten komen toevallig in de voeten voor, en wetende welke “zones” elk deel van de voet vertegenwoordigt, kan je helpen om je huilende baby in een mum van tijd te kalmeren.

Het wrijven over de voeten van je baby in een aantal van deze gebieden kan een diepgaand helend effect op hen en ook jezelf veroorzaken. Bedenk hoeveel stress door je lichaam stroomt als je je zorgen maakt over je pasgeborene. Dit is nog erger als je voor het eerst mama of papa bent. Doe jezelf een plezier en leer deze 8 massagepunten op de voeten van je baby om al hun pijntjes weg te nemen en jezelf te redden van gezondheidsschadelijke stress en angst.

1. Voor hoofd en tandpijn

Als je baby tandjes krijgt, ziek is of om een andere reden hoofdpijn heeft,…
Source link Gezondheid – Lekkerleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Uw mening

2000 points
Upvote Downvote